Hoe inschrijven?

Wil je graag lid worden van onze club, dan heb je een uitstekende keuze gemaakt! Nog een paar stappen dienen genomen te worden alvorens het zover is.

Twijfel je nog voor welke groep(en) je zal inschrijven? Neem dan hier een kijkje, waar een beschrijving staat van ons uitgebreide aanbod.

Wil je het volledige programma en uurrooster met alle groepen bekijken? Klik dan hier.

Sommige groepen zitten snel vol. Wacht daarom niet te lang om lid te worden of om je lidmaatschap te hernieuwen. Zit een groep vol, dan werken we met wachtlijsten en proberen alsnog om iedereen een plaatsje te geven.

Nieuw lid 

Omwille van de coronamaatregelen kunnen er GEEN inschrijvingsmomenten plaatsvinden in de gymhal.

Nieuwe leden kunnen als volgt inschrijven: 

1. Vanaf 22 augustus -> Meld jezelf aan via het online formulier: http://twizzit.com/go/DEUGDENMOEDINSCHRIJVING

2. Vanaf 25 augustus -> Op basis van dit formulier contacteren we je telefonisch vanaf 25 augustus en maken de inschrijving compleet. Pas daarna ben je ingeschreven! 

3. We sturen je onze onthaalbrochure toe en overschrijvingsformulier om het lidgeld in orde te brengen. 

4. De eerste 2 lessen kunnen als gratis proefles genomen worden, mits inschrijving vooraf. 

5.  Na 2 proeflessen, maak de inschrijving definitief door het lidgeld over te maken vóór 4 oktober 2020. 

6. Je ontvangt een bewijs lidmaatschap voor eventuele tussenkomst van je ziekenfonds.

 

Oud-lid (lid in seizoen 2019-2020)

Opgelet: ook leden die hun lidmaatschap wensen te hernieuwen dienen ieder jaar opnieuw in te schrijven. Dit kan op volgende 3 manieren: 

1. Online inschrijven "vanaf 1 augustus" - bekijk de stappen die hiervoor nodig zijn onder 'Online inschrijven' - 'Word lid' in het menu of in de onthaalbrochure. 

2. HET VOORINSCHRIJVINGSMOMENT GAAT NIET DOOR IN DE GYMHAL OMWILLE VAN CORONAMAATREGELEN! Herinschrijving tijdens het voorinschrijvingsmoment. Hierbij kunnen daarenboven alle inschrijvingsformulieren van broertjes, zusjes, mama, papa, ... al ingevuld worden. Zij krijgen geen voorrang op de oud-leden, maar hun inschrijvingen worden als eerste verwerkt nadat de voorinschrijvingen afgerond zijn. Zo is de kans groot dat ook zij een plaatsje in de groep van hun voorkeur hebben en moeten jullie niet op twee verschillende momenten komen inschrijven. Dit is echter niet mogelijk via de online inschrijvingstool, hiervoor dient u nog langs te komen tijdens de inschrijvingsmomenten. Inschrijving van broertjes, zusjes, mama, papa... zal ook online kunnen gebeuren. 

3. Zelfde procedure als voor nieuwe leden (zie boven). 

Betaling lidgeld

Betaling gebeurt enkel per overschrijving op onze bankrekening nadat je 2 gratis proeflessen hebt genomen. Denk eraan: lidgeld wordt niet terugbetaald.

  • Bankrekening: 733-0065181-27
  • IBAN: BE48 7330 0651 8127
  • BIC: KREDBEBB

Neem aub de mededeling over van het overschrijvingsformulier (vermelding naam van het lid/groepscode)

Tegemoetkoming door het ziekenfonds

Na betaling van het lidgeld ontvangt u via mail een attest voor de mutualiteit. Een kopie hiervan kan u binnenbrengen bij het ziekenfonds waarbij u aangesloten bent voor een eventuele gedeeltelijke terugbetaling van het lidgeld.

Links naar informatie omtrent het sportvoordeel en tegemoetkomingen via ziekenfonds: