Deug & Moed

Hoe inschrijven

Wil je graag lid worden van onze club? Dan heb je een uitstekende keuze gemaakt! Nog een paar stappen dienen genomen te worden alvorens het zo ver is.

Twijfel je nog voor welke groep(en) je zal inschrijven? Neem dan hier een kijkje, waar een beschrijving staat van ons ruime aanbod.

Wil je het volledige programma en uurrooster met alle groepen bekijken? Klik dan hier.

Sommige groepen zitten snel vol. Wacht daarom niet te lang om lid te worden of om je lidmaatschap te hernieuwen. Zit een groep vol, dan werken we met wachtlijsten en proberen alsnog om iedereen een plaatsje te geven.

Nieuw lid

 1. Vanaf 1 augustus 2022: aanmelding via het online formulier voor nieuwe leden: twizzit.com/go/DMEinschrijvingnieuweleden.
  1. Update december 2022: het is nog steeds mogelijk via bovenstaande link aan te melden als nieuw lid en vanaf januari te starten indien er plaats is in de groep(en).
 2. Op basis van dit formulier contacteren we je telefonisch vanaf 17 augustus 2022 en maken de inschrijving compleet. Pas daarna ben je ingeschreven!
 3. We sturen je onze onthaalbrochure toe en een overschrijvingsformulier om het lidgeld in orde te brengen.
 4. De eerste twee lessen kunnen als gratis proefles genomen worden, mits inschrijving vooraf.
 5. Na 2 proeflessen maak je de inschrijving definitief door het lidgeld over te maken.
 6. Je ontvangt een bewijs lidmaatschap voor eventuele tussenkomst van je ziekenfonds.

Oud-lid

Opgelet: ook leden die hun lidmaatschap wensen te hernieuwen, dienen ieder jaar opnieuw in te schrijven. Dit kan vanaf 1 augustus.

Online inschrijven - Klik Online inschrijven om de stappen te bekijken die hiervoor nodig zijn.

Problemen bij online inschrijven? Contacteer ons dan via e-mail: ledenadmin@deugdenmoed.be of bel ons op 1 of 2 augustus 9u-14u op het volgende nummer: 03/322 63 12

Nieuwe inschrijving gezinsleden

Gezinsleden (broertjes, zusjes, mama, papa, ...) genieten eveneens van een voorrangsregeling. Zij kunnen aangemeld worden vanaf 1 augustus 2022 via een Twizzit-formulier. Dit is geen voorrang op oud-leden, maar de inschrijvingen worden verwerkt vooraleer die voor de nieuwe leden starten. Zo is de kans op een plaatsje in de groep naar voorkeur groter. Deze voorrangsregeling loopt tot en met 14 augustus.

Je kan het Twizzit-formulier invullen op volgende link vanaf 1 augustus: twizzit/com/go/DMEinschrijvinggezinsleden2022.

Betaling lidgeld

Betaling gebeurt enkel per overschrijving op onze bankrekening nadat je 2 gratis proeflessen hebt genomen. Denk eraan: lidgeld wordt niet terugbetaald.

 • Bankrekening: 733-0065181-27
 • IBAN: BE48 7330 0651 8127
 • BIC: KREDBEBB

Tegemoetkoming door het ziekenfonds

Na betaling van het lidgeld ontvangt u via mail een attest voor de mutualiteit. Een kopie hiervan kan u binnenbrengen bij het ziekenfonds waarbij u aangesloten bent voor een eventuele gedeeltelijke terugbetaling van het lidgeld.

Links naar informatie omtrent het sportvoordeel en tegemoetkomingen via ziekenfonds:

Deel deze pagina op