Deug & Moed

Resultaten Belgisch kampioenschap 2022

4 juni 2022 — 11:38

Wat een droom-weekend!! 22 van onze wedstrijdgymnasten sprongen het beste van zichzelf tijdens het Groot Belgisch kampioenschap in de topsporthal te Gent... met glansprestaties waar we super trots op mogen zijn.

19 knappe prestaties werden beloond met een top-8 plaats, waarvan enkelen net naast het podium. 8 van hen behaalden een podiumplaats: Robbe & Guillaume met brons op het hoogste A-niveau, Siebe veroverde goud in het B-niveau tumbling. Itaï kroonde zich tot Belgisch kampioen in B-niveau DMT en Lander mocht mee het podium op want behaalde zilver in dezelfde categorie. Even later bemachtigden ook Gwen en Tim een bronzen medaille. Nathalie zette de kers op de grote D&M-taart en werd eveneens Belgisch kampioene!

Dikke proficiat aan al onze gymnasten en trainers om hard te blijven trainen en doorzetten gedurende het volledige seizoen. #deugdenmoedtoppers. Bedankt aan al onze juryleden om er mee elke wedstrijd te staan, en last but not least de vele supporters die de gymnasten naar een hoger niveau tilden. Wat een apotheose op een al ongeëvenaard wedstrijdseizoen!!

De resultaten kan je terugvinden via het menu (wedstrijdresultaten)

Deel deze pagina op