Deug & Moed

't flikflakske nr 3 boordevol nieuwtjes & foto's

14 april 2023 — 08:56

Met de lente in aantocht staat één ding absoluut vast - Deugd en Moed deed geen winterslaap! Het bewijs hiervan in deze nieuwe editie van ‘t flikflakske boordevol nieuwtjes, foto’s en verslagjes. We zeiden het nog trots tijdens de Q4 gym audit: ‘In onze club valt er altijd iets te beleven. We streven ernaar dat elk lid zich thuis voelt in onze vereniging van peuters tot senioren, zowel recreatief als competitief’.
Deze ambities zijn intussen al ver buiten de gymhaldeuren bekend, want ook het Gymfed bestuur dat op bezoek kwam was onder de indruk van onze organisatie en accommodatie. Wannes Poelmans bewees dit zelfs tot in Sofia wanneeer hij de baan over tumbelde tijdens het WAGC in november.

Naar goede gewoonte worden aan het begin van het nieuwe jaar vele awards uitgereikt voor knappe sportprestaties afgelopen jaar en maar liefst 14 gymnasten uit onze club werden als laureaten gehuldigd. Tiffany Sterckx uit G-gym mocht dit zelfs 2x doen, te Antwerpen en in Ekeren, voor haar 3 medailles behaald tijdens de Nationale Special Olympics!

Ondertussen staat de medaille-teller terug op nul, en zetten al onze wedstrijdgymnasten hun beste (turn)beentje voor tijdens de provinciale kampioenschappen, voor enkelen hun eerste spannende wedstrijdervaring. Weldra zullen we weten wie de selectie behaalde voor het Vlaams en later dit seizoen nog mogelijks het Belgisch kampioenschap.

Naast de sportieve hoogtepunten beleefden we onlangs een top D&M feestweekend waar een spannende quiz met hersenkrakers afgewisseld werd met een schitterend galabal met touch of gold, waarbij iedereen de benen kon losgooien op de dansvloer dankzij het fantastisch optreden van Funky D en mini-Tomorrowland-sfeer gecreëerd door DJ Robert Abigail. Voor herhaling vatbaar!

Veel leesplezier!

Clubblad 't flikflakske

Deel deze pagina op