Deug & Moed

Hoe inschrijven

Wil je graag lid worden van onze club? Dan heb je een uitstekende keuze gemaakt! Nog een paar stappen dienen genomen te worden alvorens het zo ver is.

Twijfel je nog voor welke groep(en) je zal inschrijven? Neem dan hier een kijkje, waar een beschrijving staat van ons ruime aanbod.

Wil je het volledige programma en uurrooster met alle groepen bekijken? Klik dan hier.

Sommige groepen zitten snel vol. Wacht daarom niet te lang om lid te worden of om je lidmaatschap te hernieuwen. Zit een groep vol, dan werken we met wachtlijsten en proberen alsnog om iedereen een plaatsje te geven. Opgelet: wachtlijsten van vorig seizoen vervallen bij de start van het nieuwe seizoen en er dient opnieuw aangemeld te worden zodat we voor de juiste groep(en) kunnen inschrijven.

Alle lessen gaan door in onze gymhal in het Hagelkruispark te Ekeren (Oorderseweg 83). Neem alvast een (virtueel) kijkje hier!

Nieuw lid

  1. Vanaf 15 augustus 2024 is het mogelijk online in te schrijven.
  2. We sturen je onze onthaalbrochure digitaal toe.
  3. Je ontvangt een bewijs lidmaatschap voor eventuele tussenkomst van je ziekenfonds.
  4. Het is mogelijk proeflessen te volgen. Indien je niet definitief doorgaat met de lessen, gelieve dit zo spoedig mogelijk te melden via secretariaat@deugdenmoed.be zodat we een plaatsje kunnen maken voor mensen op de wachtlijst.
  5. Terugbetaling van het lidgeld is in dit geval enkel mogelijk tot eind september. Indien ingeschreven na eind september, dan is dit tot één maand na inschrijving.

Oud-lid

Opgelet: ook leden die hun lidmaatschap wensen te hernieuwen, dienen ieder jaar opnieuw in te schrijven. Dit kan vanaf 1 augustus 2024.

Online inschrijven - Klik Online inschrijven om de stappen te bekijken die hiervoor nodig zijn.

Problemen bij online inschrijven? Contacteer ons dan via e-mail: ledenadmin@deugdenmoed.be of bel ons op het volgende nummer: 03/322 63 12

Tegemoetkoming door het ziekenfonds

Na betaling van het lidgeld ontvangt u via mail een attest voor de mutualiteit. Een kopie hiervan kan u binnenbrengen bij het ziekenfonds waarbij u aangesloten bent voor een eventuele gedeeltelijke terugbetaling van het lidgeld.

Links naar informatie omtrent het sportvoordeel en tegemoetkomingen via ziekenfonds:

Deel deze pagina op