Deug & Moed

Lidgeld

Elk lid betaalt de vaste premie van € 57 per lid. Daar bovenop betaalt iedereen de lidgelden van de groep(en) waaraan hij/zij deelneemt. Zie Uurroosters.

In het lidgeld is inbegrepen: de verzekering, de bijdrage aan GymnastiekFederatie Vlaanderen waarvan onze club lid is, de administratiekosten, de lesgelden, de huur van de zalen, het Sinterklaasfeest voor de allerkleinsten, ... Ook ontvangt u viermaal per jaar ons eigen clubblad. Met de GymFed lidkaart krijgt u ook korting op tal van activiteiten van de Gymnastiek Federatie.

Alle bedragen zijn in euro uitgedrukt. Betalen na 2 oktober 2023 = € 10 administratiekosten! Er is geen maximumbedrag voorzien voor het lidgeld. De kortingen zijn cumuleerbaar.

Kortingen

1. Gezinskorting: gezinnen waarvan drie of meer leden lid zijn van onze club, genieten een gezinskorting. Vanaf het derde lid krijg je € 15 korting. Deze korting geldt dus enkel voor het derde, vierde, ... lid. Gezinsleden zijn gedomicilieerd op hetzelfde adres.

2. Statuut verhoogde tegemoetkoming: leden die genieten van het statuut verhoogde tegemoetkoming (voorheen Omnio) kunnen genieten van van €15 per volledig trainingsuur, mits voorlegging van een kleefbriefje van het ziekenfonds.

Vb. Uw zoon is geselecteerd voor precompetitie tumbling (4.5 uur training in totaal). In dit geval krijgt u 4*€15= €60 korting op het totale lidgeld. De aanvraag wordt discreet behandeld.

3. Startdatum: Leden die zich vanaf januari 2024 aansluiten, genieten een korting van €20 per volledig trainingsuur. Deze korting geldt ook voor extra trainingsgroepen waarvoor bestaande leden zich pas na 1 januari 2024 inschrijven.

Vb. Uw dochter schrijft in voor recreatief turnen 1ste-4de middelbaar (1.5 uur, 67.5 euro) en clipdance (1 uur, 77 euro), 2.5 trainingsuren in totaal en sluit aan vanaf 15 januari 2024. Op basis van de startdatum wordt er in dit geval 2* €20 = €40 korting gegeven op het totale lidgeld.

Opgelet: Na de paasvakantie worden er geen nieuwe inschrijvingen meer gedaan.

4. Erelid: Ben je (even) geen actief lid, maar wil je graag je lidmaatschap behouden? Dan is het mogelijk als erelid aan te sluiten. Zo kan je genieten van aansluiting bij de GymFed en blijf je het clubblad ontvangen. Hiervoor betaal je dan enkel de vaste premie van €57.

Deel deze pagina op