Deug & Moed

Lidgeld

Elk lid betaalt de vaste premie van € 50 per lid. Daar bovenop betaalt iedereen de lidgelden van de groep(en) waaraan hij/zij deelneemt. Zie Uurroosters.

Vb. een lid dat deelneemt aan freerunning groep 1ste - 3de middelbaar betaalt in totaal €50 (vaste premie) + €60 (lidgeld groep) voor een volledig seizoen = €110 en dient apart een club t-shirt aan te schaffen (€16).

In het lidgeld is inbegrepen: de verzekering, de bijdrage aan GymnastiekFederatie Vlaanderen waarvan onze club lid is, de administratiekosten, de lesgelden, de huur van de zalen, het Sinterklaasfeest voor de allerkleinsten, ... Ook ontvangt u viermaal per jaar ons eigen clubblad. Met de GymFed lidkaart krijgt u ook korting op tal van activiteiten van de Gymnastiek Federatie.

Alle bedragen zijn in euro uitgedrukt. Betalen na 2 oktober 2022 = € 10 administratiekosten! Er is geen maximumbedrag voorzien voor het lidgeld. De kortingen zijn cumuleerbaar.

Kortingen

1. Gezinskorting: gezinnen waarvan drie of meer leden lid zijn van onze club, genieten een gezinskorting. Vanaf het derde lid krijg je € 15 korting. Deze korting geldt dus enkel voor het derde, vierde, ... lid. Gezinsleden zijn gedomicilieerd op hetzelfde adres.

2. Statuut verhoogde tegemoetkoming: leden die genieten van het statuut verhoogde tegemoetkoming (voorheen Omnio) kunnen genieten van 20% korting op het totale lidgeld mits voorlegging van een kleefbriefje van het ziekenfonds. De aanvraag wordt discreet behandeld.

3. Aantal trainingsuren: leden die zich inschrijven voor minstens 3 groepen, krijgen een korting van 10% op de som van de groepsbedragen. Deze korting geldt dus niet op de vaste premie.

4. Startdatum: leden die zich na 11 december 2022 aansluiten, genieten een korting van 40% op het groepsbedrag, op de vaste premie wordt geen korting toegekend. Deze korting geldt ook voor extra trainingsgroepen waarvoor bestaande leden zich pas na 11 december 2022 inschrijven. Na de paasvakantie worden er geen nieuwe inschrijvingen meer gedaan.

5. Erelid: Ben je (even) geen actief lid, maar wil je graag je lidmaatschap behouden? Dan is het mogelijk als erelid aan te sluiten. Zo kan je genieten van aansluiting bij de GymFed en blijf je het clubblad ontvangen. Hiervoor betaal je dan enkel de vaste premie van €50.

Deel deze pagina op