Deug & Moed

Trooper

Logo Trooper transparant XS

Troopen jullie mee?

Steun onze vereniging gratis via je online aankopen! Gratis mijn vereniging steunen? Hoe kan dat?

Wel, dat kan via jouw online aankopen en onze Trooperpagina... en zonder één eurocent extra uit te geven, slechts één extra muisklik!

  1. Iedere vereniging heeft een unieke Trooperpagina
  2. Op deze pagina staan links naar webshops.
  3. Als je via die links op de Trooperpagina van "Turnkring Deugd en Moed Ekeren" naar de webshop surft, weet de shop dat jij Deugd en Moed wil steunen. Je moet geen account aanmaken maar wel je naam ingeven, zo kunnen wij zien wie onze troopers zijn.
  4. De link doet het werk en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal gezien shopt.
  5. Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar Deugd en Moed. Gemiddeld krijgen wij € 5 per € 100.

DEUGD EN MOED ... SUPER-TROOPER!

Trooperinkomsten

Trooper-acties

1. Bij Delhaize winkelen doet de kassa van je vereniging rinkelen!

Trooper en Delhaize slaan de handen in elkaar om het verenigingsleven een duwtje in de rug te geven via de SuperPlus-punten, dat zijn de punten die je automatisch bij Delhaize spaart met je aankopen. Iedereen die weleens zijn winkelkarretje vult bij Delhaize kan ervoor kiezen zijn SuperPlus-punten in te ruilen voor een schenking aan een Troopervereniging of goed doel naar keuze. Wil je je punten aan ons schenken? Klik hier.

2. Of het nu één grote vakantie is, een grote vakantie en een citytrip of hier en daar eens enkele daagjes tussenuit. Welke vakantie je ook boekt, weet dat we voor alles een vakantiepartner op www.trooper.be hebben staan die onze vereniging een exotische commissie kan opleveren. Benieuwd naar wie die vakantiepartners allemaal zijn en wat ze te bieden hebben? Klik hier.

Deel deze pagina op