Deug & Moed

Trooper

Troopen jullie mee?

Steun onze vereniging gratis via je online aankopen! Gratis mijn vereniging steunen? Hoe kan dat?

Wel, dat kan via jouw online aankopen en onze Trooperpagina... en zonder één eurocent extra uit te geven, slechts één extra muisklik!

  1. Iedere vereniging heeft een unieke Trooperpagina
  2. Op deze pagina staan links naar webshops.
  3. Als je via die links op de Trooperpagina van "Turnkring Deugd en Moed Ekeren" naar de webshop surft, weet de shop dat jij Deugd en Moed wil steunen. Je moet geen account aanmaken maar wel je naam ingeven, zo kunnen wij zien wie onze troopers zijn.
  4. De link doet het werk en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal gezien shopt.
  5. Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar Deugd en Moed. Gemiddeld krijgen wij € 5 per € 100.

DEUGD EN MOED ... SUPER-TROOPER!

Trooper

Trooper-acties

1. Bij Delhaize winkelen doet de kassa van je vereniging rinkelen!

Trooper en Delhaize slaan de handen in elkaar om het verenigingsleven een duwtje in de rug te geven via de SuperPlus-punten, dat zijn de punten die je automatisch bij Delhaize spaart met je aankopen. Iedereen die weleens zijn winkelkarretje vult bij Delhaize kan ervoor kiezen zijn SuperPlus-punten in te ruilen voor een schenking aan een Troopervereniging of goed doel naar keuze. Wil je je punten aan ons schenken? Klik hier.


2. Stem op onze Trooperdroom

Stemmen jullie vanaf 1 tem 15 oktober mee om onze Trooperdroom te realiseren?Onze droom: 'Superkracht voor Deugd en Moed’Om onze clubwerking naar een hoger niveau te tillen, zijn wij op zoek naar een 'Sporttechnisch coördinator.. met superkracht'. Deze coördinator zal ons helpen bij de organisatie van club- en sportieve activiteiten, vormt de verbindende factor tussen bestuur, trainers, leden en ouders, innoveert en verhoogt de kwaliteit van de lessen.De extra financiële steun via Trooper helpt ons deze rol in te vullen en het project te verwezenlijken. Zo kan deze ene Trooperdroom meteen helpen de vele sportdromen te realiseren van onze meer dan 1000 leden ... van die kleine peuter die zijn eerste sportieve stapjes zet op het indrukwekkende bewegingsparcours, de g-gymmer die fier draait rond de rekstok, de seniorengroep die met plezier vlot staat te dansen voor de spiegels, .. tot de volhardende wedstrijdgymnast die hard traint om een selectie voor het Belgisch kampioenschap te behalen!

Stem of doneer hier: https://trooperdroom.be/nl/trooperdromen/deugdenmoed

Help ons mee onze droom te verwezenlijken en te bouwen aan een kwaliteitsvolle toekomst in onze club, elke stem en/of donatie telt!

Deel deze pagina op