Deug & Moed

Sponsoring

Gymnastiek in stijgende lijn

Bent u een sportfanaat en stijgt uw bewondering als u de Belgische gymnastiek-toppers aan het werk ziet op de Olympische Spelen of Wereldkampioenschappen? Meer dan ooit wint de gymnastieksport aan populariteit.

De GymnastiekFederatie, met meer dan 150 000 leden, vormt de tweede grootste sportbond in Vlaanderen. Bekende gymnasten zoals topgymnaste Nina Derwael startten allen ooit in een lokale turnclub. Onze vereniging is één van de vaste waarden in het Belgische gymnastieklandschap. Toen in 2021 onze eerste gymnast zich selecteerde voor het Europees kampioenschap (dubbele minitrampoline) werd dit een unieke mijlpaal voor onze club, Deugd en Moed gaat internationaal! Dit bewijst dat we ook in onze club steeds in stijgende lijn willen gaan.

Onze ledenteller staat momenteel rond de 1000 leden - met leeftijden vanaf 20 maanden tot wel 83 jaar - die elke week kunnen genieten van een uitgebreid sportaanbod. Daar zijn we trots op, maar onze club wil meer...

Ambitieus project met veel "Deugd en Moed"

Als bestuur van de club lijken we wel met een "gymhal"-baksteen in de maag geboren te zijn. Meer dan 10 jaar is er met veel motivatie gewerkt aan het project om een eigen turnzaal in Ekeren te realiseren. De zaal is in gebruik sinds midden april 2018 en officieel ingehuldigd in juni 2018. Tot ver buiten de "Ekerse grenzen" willen we vele gymnasten, freerunners en dansers blijven aanspreken met dit project... en vooral veel sportplezier bezorgen. Dagelijks staat er een enthousiast team vrijwilligers klaar om met veel passie de leden op een zo professioneel mogelijke manier sport aan te bieden en deze volledig uitgeruste gymhal helpt ons dit te blijven verwezenlijken. Als club investeren we zelf mee in dit ambitieuze project en we baten de zaal uit in concessie. We zijn een financieel gezonde club, maar om onze vereniging kwaliteitsvol draaiende te houden voor al onze leden komen daar aanzienlijke kosten en investeringen bij kijken.

Ook u kan bijdragen tot dit succesverhaal

Wil u ons steunen? Doorheen de sponsorbrochure die u hieronder kan downloaden, stellen we de vereniging graag aan u voor en lichten we toe waar we voor staan. We geven een overzicht van de vele mogelijkheden, ook op maat, die u heeft om uw (bedrijfs)naam op een positieve manier aan ons verhaal te verbinden. Wij zijn overtuigd dat wij een mooie return kunnen bieden als dank voor uw investering. Als club gaan we geen uitdaging uit de weg, zowel op organisatorisch gebied als op financieel vlak. We hopen dat u mee wil bijdragen om ons succesverhaal te schrijven.

Bouw samen met ons aan een toekomst voor gymnastiek, dans, freerunning en zoveel meer in Ekeren en omgeving! Bedankt alvast voor uw interesse.

Voor vragen of voorstellen, aarzel niet ons rechtstreeks te contacteren - via Eddy Aelbrecht, voorzitter@deugdenmoed.be en we maken graag een afspraak voor verdere bespreking.

4,9 MB · Pdf · 1 november 2023

Deel deze pagina op