Deug & Moed

21 medailles tijdens de provinciale voorrondes & recreatoernooien

1 april 2023 — 12:06

Het wedstrijdseizoen is van start gegaan in januari en de meeste provinciale voorrondes intussen afgewerkt. Binnenkort weten we wie zich selecteerde voor het Vlaams kampioenschap, met hopelijk nog verdere selecties voor het Belgisch kampioenschap! De gymnasten hebben alvast mooie resultaten behaald en konden terugkeren van de Antwerpse kampioenschappen met 2 medailles voor acro, 10 voor DMT, 6 voor maxi trampoline en 3 voor tumbling. Hiervan zijn er 8 provinciale kampioenen die goud behaalden. Tumbling heeft maar liefst 12 gymnasten die springen op het hoogste A-niveau dit seizoen en bij DMT zijn dat er 3.
Voor onze jongste gymnasten in het I-niveau is het de eerste wedstrijdervaring, zij krijgen op hun wedstrijden een brevet (goud, zilver of brons). In acro nemen we deel met verschillende van onze formaties aan de recreatoernooien en ook zij krijgen een brevet (goud, zilver of brons).
Bedankt aan alle trainers, juryleden, wedstrijdleiding, en alle supporters om onze gymnasten te begeleiden en naar een hoger niveau te tillen tijdens hun wedstrijdseizoen! We zijn apetrots op de resultaten van elke gymnast.

Bekijk alle voorlopige resultaten en foto's van de wedstrijden op onze website. LINK

DMT ANTW

Deel deze pagina op