Deug & Moed

Stem op onze Trooperdroom!

1 oktober 2022 — 11:59

Stemmen jullie vanaf 1 tem 15 oktober mee om onze Trooperdroom te realiseren?
Onze droom: 'Superkracht voor Deugd en Moed’


Om onze clubwerking naar een hoger niveau te tillen, zijn wij op zoek naar een 'Sporttechnisch coördinator.. met superkracht'. Deze coördinator zal ons helpen bij de organisatie van club- en sportieve activiteiten, vormt de verbindende factor tussen bestuur, trainers, leden en ouders, innoveert en verhoogt de kwaliteit van de lessen.
De extra financiële steun via Trooper helpt ons deze rol in te vullen en het project te verwezenlijken. Zo kan deze ene Trooperdroom meteen helpen de vele sportdromen te realiseren van onze meer dan 1000 leden ... van die kleine peuter die zijn eerste sportieve stapjes zet op het indrukwekkende bewegingsparcours, de g-gymmer die fier draait rond de rekstok, de seniorengroep die met plezier vlot staat te dansen voor de spiegels, .. tot de volhardende wedstrijdgymnast die hard traint om een selectie voor het Belgisch kampioenschap te behalen!

Stem of doneer hier: https://trooperdroom.be/nl/trooperdromen/deugdenmoed

Help ons mee onze droom te verwezenlijken en te bouwen aan een kwaliteitsvolle toekomst in onze club, elke stem en/of donatie telt!

Trooperdroom handtekening dashboard donatie 600px

Deel deze pagina op