Deug & Moed

't Flikflakske juni 2024 & fijne vakantie!

28 juni 2024 — 21:39

Wat beleefden we een fantastisch seizoen en we hopen dat elk lid kan terugblikken op een seizoen met leuke, onvergetelijke sportieve momenten in onze club. Elke dag blijven het bestuur, het voltallige trainersteam en de vele vrijwilligers zich hiervoor met veel passie en enthousiasme inzetten.

Op onze website vinden jullie de laatste editie van ‘t Flikflakske boordevol foto’s en verslagjes over de lessen, wedstrijden en clubactiviteiten en met een uitgebreide terugblik op ons turn- en dansgala.

Uiteraard zijn wij al volop bezig met de planning van volgend seizoen en verwelkomen we jullie graag terug vanaf maandag 9 september. Denk eraan dat je altijd opnieuw moet inschrijven voor de start van het nieuwe seizoen, zodat wij weten in welke groep(en). De herinschrijving kan vanaf 1 augustus online. Meer info hierover kunnen jullie vinden op onze website of via de onthaalbrochure die jullie in de vakantie zullen ontvangen in je mailbox en brievenbus.

Het komende seizoen 2024-2025 is ons 65ste seizoen, en dat gaan we feestelijk inzetten met de Hagelcross op zaterdag 7 september. Iedereen kan meedoen aan deze allereerste gebouwenloop door Ekeren, al wandelend of lopend ... en we sluiten af met een gratis finishparty met onder andere een optreden van Sam Gooris. We gaan volop voor een unieke beleving als startschot voor dit jubileumseizoen! De inschrijvingen staan hiervoor open, kom mee de Ekerse gebouwen ontdekken, schrijf je vandaag nog in!
Inschrijvingen Hagelcross: https://app.twizzit.com/go/Hagelcross
Ideaal om gezellig samen af te spreken met andere ouders/leden in de club, als gezinsuitje of misschien wel een teambuilding met collega's.

Voor dit evenement zijn we ook nog op zoek naar vele medewerkers, je kan ons vrijwilligersteam versterken, zelfs als je zelf al meedoet aan de Hagelcross. Meld je hiervoor aan via:
Formulier voor vrijwilligers Hagelcross: https://app.twizzit.com/go/vrijwilligersHagelcross

Alle info over de Hagelcross kunnen jullie terugvinden via de website: www.hagelcross.be

Tijd nu om eerst de gymnastiekbeentjes, dansmoves en freerunningchallenges even te laten rusten en onze D&M batterijen weer op te laden!

8,4 MB · Pdf · 28 juni 2024

Deel deze pagina op