Deug & Moed

Vrijwilligers gezocht voor zomervakantie!

25 juni 2023 — 08:47

Wil je ook in de zomervakantie ons helpen? Wij verwelkomen onze vrijwilligers om mee aan de slag te gaan in aanloop naar het nieuwe seizoen of om mee te helpen bij een leuke activiteit zoals Muziek in de Wijk!


Klusjesdag
Op zaterdag 1 juli is het klusjesdag in de Gymhal. Kleine klussen, grote klussen, wat opruimen... We zorgen ervoor dat de hal klaar is om in vakantiemodus te gaan. Hoe meer zielen hoe minder werk...
We starten om 9u en hopen tegen 13u klaar te zijn. We voorzien koffiekoeken als ontbijt. Je kan ook wat later komen als je wil.

https://app.twizzit.com/go/DME...

Flyerteam
Wist je dat wij elk jaar in elke brievenbus in Ekeren flyers verspreiden? Wil je graag mee flyeren voor onze promocampagne seizoen 2023-2024? Flyers zijn rond te brengen in juli - vóór 1 augustus. Je kan zelf je zone/regio uitkiezen. Meteen ook ideaal om je 10.000 stappen te zetten!

https://app.twizzit.com/go/fly...

Muziek in de wijk

Op de woensdagen in augustus komt Muziek in de Wijk naar het Hagelkruispark. Samen met Cafetaria De Schinde, verzorgt onze club het horeca-aanbod en we helpen bij de opbouw. We voorzien een buitentoog en vrijwilligers om te tappen. Ondertussen kan je genieten van de muziek en de ongedwongen sfeer in het park. Ben je erbij? 

Voor de opbouw (13u tot max 15u) zoeken we mensen die dingen kunnen tillen. ’s Avonds (18u tot 23u) zoeken we mensen voor de bonnetjesverkoop, om de buitentoog te bemannen en voor de afbraak. Als 18u moeilijk is, maar 19u wel haalbaar is, ben je ook welkom.

https://app.twizzit.com/go/DME...

Ondersteuning inschrijvingen

In augustus schrijven al onze oud-leden zich opnieuw in. Ook zijn er erg veel nieuwe leden die zich aanmelden. Zij worden allemaal telefonisch gecontacteerd. Die telefoontjes en het verwerken van alle inschrijvingen vraagt wel wat tijd. We zoeken enkele vrijwilligers om ons hierbij te ondersteunen.

https://app.twizzit.com/go/DME...

Bedankt alvast en tot binnenkort!

Deel deze pagina op