Deug & Moed

MYSTERIEUZE EENMALIGE VOORVERKOOP TURN- EN DANSGALA OP 28 FEBRUARI!

20 februari 2024 — 18:07

Hotel Mysterie…


Nog één week voor de ticketverkoop van start gaat… Voelen jullie het al kriebelen? Op woensdag 28 februari krijgen jullie nog eens €2 extra korting op de voorverkoopprijs. Voor deze mysterieuze voorverkoop kan je in de gymhal terecht van 14.00u tot 21.00u. Vergeet jullie bestelbon niet in te vullen. We rekenen op ieders deelname om er een geweldige show van te maken.


Nieuw is dat we voor de show van zondagochtend een ontbijt organiseren. Voor €10 per persoon bieden wij een ontbijtbuffet aan in de cafetaria van ’t Venneke. Tussen 9.00u en 10.15u kan je dan genieten van heel wat lekkers. Je moet voor de voorstelling van 10.30u zelf nog wel een ticket kopen, maar je hebt wel recht op voorbehouden plaatsen zodat je rustig kan eten en drinken. De vouchers voor het ontbijt zijn ook verkrijgbaar in de gymhal vanaf 28 februari.

Wil je als vrijwilliger nog meehelpen
tijdens een van de voorstellingen of bij de opbouw en/of de afbraak, laat je gegevens dan achter via https://app.twizzit.com/go/gala2024vrijwilligers.

We zoeken nog altijd sponsors
, ken je nog iemand die in ons programmaboekje wil adverteren? Of een spandoek wil uithangen? Of ken je iemand die liever in natura sponsort? We zijn heel blij met levensmiddelen die we tijdens het ontbijt aan onze gasten kunnen aanbieden… Of ken je iemand die ons tombolaprijzen wil schenken? Zo ja, laat het weten aan ons secretariaat via secretariaat@deugdenmoed.be of spring er even binnen.

Ondertussen werden er drie brieven uitgedeeld over ’t gala (wie treedt wanneer op – info ticketverkoop met bestelformulier mysterieuze voorverkoop – repetitieschema). Heb je ergens een brief gemist? Je kan alle info ook nalezen op de website: https://www.deugdenmoed.be/turn-en-dansgala-2024

Wij kijken er alvast naar uit! En voor de ouders van de kleuters die 5 of 6 jaar worden in 2024: jullie kunnen nog inschrijven voor de kleuterkampen (week 1: 1-5 juli; week 2: 8-12 juli) via https://app.twizzit.com/go/kleuterkampen2024.

Tot snel!

Met vriendelijke groeten,

het bestuur

Voorverkoop poster tungala

Deel deze pagina op